Potrivit sursei citate, faptele s-au produs duminică seară, în jurul orei 22.30.

Echipajele de jandarmerie şi poliţie s-au deplasat cu operativitate, iar la sosirea forţelor de ordine, suporterii au plecat cu mai multe autoturisme aflate în zonă.

Ulterior, persoanele au fost interceptate în parcarea unui centru comercial din zona bulevardului Timişoara, relatează News.ro.

„În urma acţiunii forţelor de ordine, 44 de persoane au fost conduse la sediul Secţiei 25 Poliţie pentru stabilirea identităţii, verificarea aspectelor sesizate şi luării măsurilor legale împotriva acestora. Totodată, s-a procedat şi la verificarea unui număr de 10 autoturisme. Astfel, au fost  aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.000 de lei, pentru constituirea unui grup în scopul de a săvârşi acţiuni ilicite (…)”, anunţă Jandarmeria.

Forţele de ordine precizează că în acest grup erau șapte minori şi mulţi tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani. 

„Atragem atenţia părinţilor cu privire la consecinţele deosebit de grave pe care acest tip de comportament le poate avea asupra viitorului acestora. În final, solicităm sprijinul tuturor cetăţenilor de a semnala cu celeritate prezența unor astfel de grupuri în spaţiul public, cu scopul de a preveni şi combate comportamentele huliganice”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Urmărește-ne pe Google News