Ceremonia a avut loc la Harvest House și a fost oficiată de un prieten, în prezența a 40 de prieteni apropiați și rude. Seara a continuat cu o petrecere alături de mai mulți prieteni. Sarah a explicat că nunta a avut rolul de a sublinia că „sunt bine aşa cum sunt și că nu ai neapărat nevoie de cineva pentru a te completa”.

Wilkinson a subliniat că nu exclude posibilitatea de a găsi pe cineva în viitor: „Eu nu spun nu pentru a găsi pe cineva. Dacă se întâmplă şi este grozav şi minunat, atunci e bine. Dar și dacă nu se întâmplă, va fi bine”.

A investit 10.000 de lire în cadouri surpriză pe care și le-a făcut singură

Costul evenimentului a fost de 10.000 de lire sterline. Sarah a explicat de ce și-a aniversat inedita nuntă. „Eşti preprogramat pentru ca să ai un soţ, o casă, 2-4 copii, însă viaţa nu funcţionează întotdeauna aşa şi este totuşi plăcut să ai o zi de sărbătorit”.

Aniversarea a fost marcată cu un buchet de 12 trandafiri curcubeu și o sticlă de șampanie. „Surpriza” și-a trimis-o singură, la birou. „Este întotdeauna frumos să primeşti un cadou la serviciu şi să mergi prin birou cu un buchet masiv de flori”.

Pe seară, Sarah a sărbătorit cu o cină. Evident, pentru o persoană: „Am ieşit să iau masa singură, o masă pentru o persoană, o cină frumoasă cu friptură, iar între feluri m-am relaxat şi mi-am citit cartea”.

Deși a fost surprinsă de amploarea interesului internațional față de nunta sa, Sarah a evitat să citească reacțiile online: „Unii oameni pot fi foarte nepoliticoşi şi ofensatori, aşa că unii prieteni s-au conectat şi mi-au trimis cele mai bune fragmente; pur şi simplu nu mă uit la lucrurile rele”.

În ceea ce privește primul an de căsnicie, Sarah a recunoscut că a încălcat câteva jurăminte: „Am jurat că nu voi rămâne fără hârtie igienică şi lapte şi am rămas fără ambele cel puţin o dată, aşa că trebuie să mă ocup de asta”.

Urmărește-ne pe Google News