DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cine este Alfred Bulai, sociologul acuzat de foste studente ale SNSPA de abuzuri sexuale

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

PS92234   •   30.07.2024, 02:33

Asta e CV lui ? ce e mizeria asta ? cu CV asta e este profesor universitar ? a obtinut doctoratul dupa revolutie ? ZERO , intre 1990 - 1995 in Romania nu existau legi , hotia si furtul era legal , pornografia se vindea la taraba , devalizare banci si devalorizare lei , pile si mult *** in parlament . Ce este SNSPA ?e un fel de suma totala a tuturor Acacamediilor si Universitatilor pe care un absolvent de facultate terminata la privata o poate absolvi ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

prodanka   •   29.07.2024, 16:50

ăsta e unul despre care când am zis ce era de zis, cititorii adevărului m-au onorat cu 100 de minusuri acum ceva ani. românii țin la monștrii lor ..."sacri" sau au mentalitate de turmă :) Acum să aflu că după ce se cuplase deja cu o studentă, mai bulea în continuare pe altele, e prea mult. România mă dezamăgește pe zi ce trece. Poate la sfera politică să mai fie speranță :) Auzi etică în SNSPA :)

tomitan   •   29.07.2024, 15:54

Pe domnul cu pricina il gasiți pe site ul DC News ,patron "Morsa competentă",unde are o emisiune cu spițerul Val Vâlcu," Nod in papură" .Până să intre in ograda "Morsei competente" a facut parte din circul de ciudati de pe la A3.Simpatizant PSD asa cum ii șade bine unui cadru la școala de partid SNSPA ,se bate cu amicul si colegul Pieleanu ,ptr titlul de Trompeta No 1 a partidului.( apropo ,Pieleanu mai bagă șopârla prin sondaje PUSL intre 4-5 % si Piedone pe locurile 2-3 ?). Sincer să fiu nu-l văd Cassanova si nici mare gagicar mioritic,dar ahtiat după sinecuri plătite gras din bugetul public da.

michi   •   29.07.2024, 14:34

Interesant in 1996 isi examenul de stat si doctoratul in sociologie, in acelas timp. A intrat la doctorat cand a intrat si la facultate ... tare!!!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close