Sursa citată scrie că bărbatul reținut sâmbătă seara se numește Maricel Mihai și că mobilul crimei a fost jaful. Suspectul știa ce avere are doctorița Marina Gavril, locuia în apropiere de cabinetul acesteia și, mai mult, aproape întreaga sa familie se tratase la ea.

Maricel Mihai., care a avut în trecut alte două nume de familie, Stănescu și Măcelaru, dar le-a schimbat, are un bogat trecut infracțional în Germania și Franța, inclusiv fapte de furt cu violență și uz de armă, și a fost eliberat condiționat acum mai puțin de jumătate de an, pe 24 martie.

Sursa citată scrie că bărbatul ar fi stat doar 33 de secunde în cabinetul doctoriței, pe care a lovit-o de trei ori cu cuțitul. A ieșit și și-a schimbat hainele, pe cele pe care le-a purtat în cabinet aruncându-le într-un tomberon, inclusiv încălțămintea.

Imediat după reținere, el a negat crima. Arma crimei, dar și telefonul mobil al doctoriței nu au fost găsite încă de anchetatori.

Site-ul local Info Brăila scrie că mama bărbatului susține că nu el e criminalul.

„Probele biologice au fost definitorii. Este o crimă cu premeditare, dar, acum, nu pot spune că a avut un mobil anume, pentru că el nu a declarat nimic și nici nu avem probe în sensul acesta. Și-a pregătit fapta. Încă nu știm mobilul”, a declarat procurorul Ionel Gîlcă imediat după ce a emis mandatul de reținere.

„Moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 și s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate la nivelul gâtului, cu interesarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene și digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum și a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu interesarea parțială a venei jugulare externe”, au transmis procurorii, după efectuarea necropsiei doctoriței.

Trupul femeii a fost dus în Republica Moldova, de unde era originară, pentru înmormântare.

Urmărește-ne pe Google News