Din primele date oferite de martori, șoferul în vârstă de 30 de ani, care merge pe sensul Iași-Târgu Frumos, a derapat în curbă, lovind ambulanța, în care se aflau o asistentă, o femeie însărcinată și șoferul. În urma impactului șapte persoane au murit, printre care și el. În prezent, poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Radu Andrei locuia în localitatea Dumești din județul Iași și își cumpărase recent un teren pentru a-și face o casă. Tânărul a lucrat mai mult timp în Anglia și recent s-a angajat la o firmă din județul Iași.

„Era un băiat deosebit, care nu a avut niciodată probleme cu mașinile. A mai lucrat pe mașini mari, a fost plecat în Anglia, s-a întors și acum lucra din nou, chiar aici la noi în comună”, a spus primarul comunei, Mihai Cocoveică.

Radu Andrei foto: Ziarul de Iași

Acesta a explicat că toți oamenii din comună vor să afle care e motivul accidentului, pentru că Radu Andrei era unul dintre tinerii „foarte ok, foarte liniștiți”.

„În general, peste tot sunt tineri mai zvăpăiați, unii mai agresivi, dar băiatul ăsta nu, era foarte ok, foarte liniștit, nu a avut niciodată probleme măcar să zgârie o mașină, mai ales așa ceva. Nu știu ce naiba s-a întâmplat acolo. Aici era un tânăr respectat și apreciat, nu stătea la crâșme, nu consuma alcool să facă probleme, nu a făcut niciodată scandal”, a mai spus Mihai Cocoveică.

Conform primarului, mama băiatului era plecată de mai mulți ani în Cipru, a fost și el plecat în ultimii ani pe la ea, dar apoi s-a întors în România, chiar în satul unde se născuse. Acolo și-a cumpărat o bucată de teren și a început să își facă o casă. Între timp, locuia într-unul dintre puținele blocuri din comună, chiar vizavi de primărie, într-un apartament renovat de mama sa cu banii câștigați la munca din afară.

Primarul spune că tânărul mai avea în sat doar câteva rude: bunica lui, pe care o mai ajuta din când în când, și mai mulți verișori.

Prietena lui este din Podul Iloaei, erau logodiți și plănuiau să se căsătorească.

Urmărește-ne pe Google News