Autoturismul în care se aflau tinerii mergea cu o viteză excesivă, la un moment dat a derapat, s-a izbit violent de un stâlp și s-a rupt în două. Cei trei nu se aflau în autospeciala Poliţiei în momentul impactului. Ei mergeau dinspre Târgu Lăpuş spre localitatea Răzoare.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Șoferul, Rareș Telcean, 28 de ani, era în timpul liber și, susțin apropiații, testa puterea mașinii după ce ar fi făcut modificări de soft care să-i dea mai mulți cai putere.

„Nu știu ce s-a întâmplat. Erau băieți foarte faini”, a povestit un tânăr pentru sursa citată. Întrebat dacă lui Telcean îi plăceau mașinile, tânărul a spus că da și că era pasionat. „Le-au fost dragi mașinile. Au încercat ceva la mașină să vadă cât prinde, ceva de genul”, a spus o femeie.

Bogdan Vlășean avea 25 de ani și lucra ca polițist de doar doi ani, scrie Adevărul.

Tânăra s-a ales după această plimbare cu „traumatism cranio-cerebral, fractură de bazin, fractură de membru inferior. Este stabilă, internată la ortopedie. Nu a necesitat măsuri de terapie intensivă”, a spus Bogdan Lucian, director medical al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Bogdan Vlășan și tânăra de 25 de ani erau îmbrăcați în uniforma de poliție în momentul accidentului mortal.

Urmărește-ne pe Google News