Amintim faptul că românca, în vârstă de 63 de ani, a fost lovită în cursul dimineții de miercuri de un militar american, care se afla la volanul unui autoturism marca Audi. Potrivit sursei citate, cadavrul Mariei Smical a fost găsit de oamenii legii italieni la 30 de metri de locul incidentului rutier petrecut pe Șoseaua Statală 7 (SS7).

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Potrivit sursei citate, Maria Smical aștepta autobuzul atunci când a fost accidentată de militarul american. Se pare că șoferul de 42 de ani a pierdut controlul volanului în timp ce încerca să depășească un vehicul marca Fiat, condus de o femeie 46 de ani. Ambele mașini s-au ciocnit, iar vehiculul condus de militarul american a derapat și s-a izbit de parapet. 

Ulterior, mașina la bordul căreia se afla militarul a accidentat-o mortal pe româncă. Incidentul rutier s-a petrecut înainte de ora 7 a dimineții de 23 octombrie 2024.

Cadavrul româncei a fost descoperit de un agricultor. Bărbatul, care deține terenuri în apropiere de locul incidentului, a sesizat geanta femeii și nu departe trupul acesteia. Tot el a fost și cel care a anunțat carabinierii de descoperirea macabră, conform Il Mesaggero.

Trupul neînsuflețit al Mariei Smical a fost dus la morga Spitalului Cassino pentru efectuarea necropsiei.

Urmărește-ne pe Google News