Ciolacu a precizat într-o discuție cu jurnaliștii, la Palatul Victoria, că el se consultă și cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

„Am vrut să-i dau bani lui Florin Georgescu, dar nu a vrut să îi ia. Nici domnul Cristian Socol nu a vrut să îmi ia banii. Și nici Mugur Isărescu”, a spus Marcel Ciolacu referitor la meditațiile pe care le primește la economie. Florin Georgescu este prim-viceguvernator BNR, iar Cristian Socol este profesor de economie.

Ciolacu a adăugat că nici profesorul de limba engleză nu a vrut să accepte bani în schimbul lecțiilor pe care i le dă, dar nu i-a spus numele.

Întrebat apoi de jurnalistul Libertatea dacă între timp a găsit originalul diplomei de Bacalaureat sau are doar copia legalizată, premierul a răspuns: „Am găsit și originalul”, apoi a intrat în biroul său.

Precizările candidatului PSD la alegerile prezidenţiale au venit după ce, cu o zi în urmă, Marcel Ciolacu a afirmat la Pro Tv că a avut rețineri ca premier în relaţiile externe, unde nu se simţea confortabil din cauză că nu știe limba engleză, dar că și-a pus profesor pentru că luptă cu el „să fie mai bun în fiecare zi”

Urmărește-ne pe Google News