DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cine poate „trage cu ochiul” în laptopurile judecătorilor. Magistrat: „S-a intrat deja în calculatoare de pe un cont al unui fost angajat al Ministerului Justiției, acum decedat”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Libertatea20222023   •   09.09.2024, 09:09

Ei sunt mereu mai cu moț. Alte tari, in care justiția chiar funcționează, cum au rezolvat problema asta? Justitia romana are credibilitate 0 in fata oamenilor din tara asta.

diss1958   •   09.09.2024, 05:16

Ce mai contează? Și așa justiția din România este o.mare porcărie condusă de foștii și actualii securiști.

penultimul   •   08.09.2024, 22:42

Întreb și eu presupunând că există o aplicație unde utilizatorii folosesc un cont pentru a accesa informații. Cum mai poate fi activ contul unei persoane decedate?

malganis   •   08.09.2024, 20:19

Pai, ce pas inainte a facut Justitia din Romania daca ea discuta acum, in 2024, despre aceleasi lucruri despre care discuta si in 1995-2000 ? Sistemul ECRIS de atunci a fost pornit domnule redactor (!) si iata, la distanta de 25 de ani se pune din nou digitalizarii acestei insitutii care NU S-A REFORMAT DUPA REVOLUTIE CATUSI DE PUTIN...Pai, cum sa aiba procurorii si judecatorii acces deplin la un computer al institutiei fara ca acesta sa fie integrat intr-un sistem centralizat ? Unde s-a mai pomenit asa ceva ? E computerul lor personal si vin la serviciu cu el pentru ca institutia nu le asigura accesul la un echipament IT ? Datele din el sunt proprietate personala ? Cine are acces la aceste date ? Numai daca cineva doreste, in continuare, ca procurorii si judecatorii sa lucreze "dupa ureche" si sa dea acces la datele din computere cui doresc dansii, nu cui ar trebui, atunci se va vorbi despre ECRIS si peste 10 ani. Procurorii si judecatorii francezi foloseau ECRIS de acum 25 de ani..

suparman   •   08.09.2024, 19:42

Evident ca tot continutul calculatoarelor judecatorilor, inclusiv asa numitele deliberari, trebuie predate in totalitate, cat mai repede, serviciilor secrete. Serviciile trebuie sa le faca publice pe toate. Exceptie: Ce poate fi folosit pentru a-i santaja pe judecatori sa ramana in continuare privat, pentru ca sa fie convinsi mai usor judecatorii sa condamne rapid si eficient coruptia din Romania. In momentul de fata, judecatorii sunt prea separati de celelalte puteri din stat, si trebuie incercata o de-separare, o apropiere, o convietuire rezonabila, benefica pentru toata lumea, prin orice mijloace.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close