Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Denisa Iana în vârstă de 28 de ani, din Timișoara, a fost căutată de familie mai bine de două săptămâni. Tânăra a dispărut fără urmă pe 26 august, în municipiul Constanța, iar rudele au postat un anunț pe internet, în speranța că va fi găsită în viață.

Din păcate, cadavrul tinerei a fost găsit între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu, în stare de putrefacție, învelit într-o pilotă. Conform sursei citate, înainte de a ajunge pe litoral, tânăra fusese în Bulgaria, în vacanță, cu copilul.

Ultima postare a tinerei pe pgina de socializare este din 18 august, unde apare alături de fiul ei în fotografie.

„Era o fată cuminte, venea și o ajuta pe mama ei la treburi. Noi tot am sperat că vine acasă. Copilul nici nu a aflat că mama lui nu mai este”, spune vecina Denisei, potrivit Adevărul.

„Mami va veghea mereu asupra ta”

Vestea morții tinerei a căzut ca un trăsnet la Timișoara. Pe pagina de Facebook a Denisei, prietenii și rudele au transmis mesaje emoționante: „Pare ireal ce se întâmplă… Dumnezeu să te odihnească în pace, Deny!  Condoleanțe și multă putere familiei! Milan, puiule, mami va veghea mereu asupra ta… Nu mai am cuvinte… sper să se facă dreptate, dar oricum orice pedeapsă nu e îndeajuns de rea pentru vinovați! Nu te voi uita niciodată, ai fost omul care, atunci când intra într-o încăpere, se lumina, o sa îmi fie dor de râsul tău colorat …”, a scris una dintre prietenele tinerei.

Delia Avram, de 34 de ani, este cea de-a doua victimă a „Șacalului”. Ea a fost dată dispărută de către familie pe data de 12 iulie. Femeia plecase din localitatea Greci, la Constanța, iar de pe data de 2 iulie nu a mai putut fi contactată. Toate bunurile fetei dispăruseră, iar maşina victimei ar fi fost vândută în Bulgaria.

A refuzat să dea declarații în fața anchetatorilor

Procurorii au prezentat, marţi, filmul evenimentelor în cazul celor două femei ucise în judeţul Constanţa şi au precizat că bărbatul suspectat, care a fost reţinut, a cunoscut victimele prin intermediul unei publicaţii de internet care oferă servicii sexuale.

Scopul său a fost să fure maşinile celor două femei, dar şi alte bunuri şi bani de la ele. Trupul uneia a fost găsit pe un câmp, mâncat de şacali. Femeile, care au fost sugrumate, au fost deposedate de bijuterii după ce au murit.

De asemenea, procurorii bănuiesc că bărbatul încerca să însceneze faptele unei alte persoane, toate acţiunile sale susţinând această ipoteză. El a refuzat să dea declaraţii în faţa anchetatorilor.

FOTO: Replica Online

Urmărește-ne pe Google News