„N-aţi vrea să-i întrebaţi pe ei? Mă abţin cu greu, mă abţin cu greu. Da, da, închipuirea performanţei”, a declarat Marcel Ciolacu, chestionat de un eventual tandem Nicolae Ciucă-Klaus Iohannis.

În ceea ce privește varianta ca actualul președinte, Klaus Iohannis, să devină premier, după alegerile din acest an, Marcel Ciolacu a precizat: „N-am probleme, poate să fie, dar trebuie să câştige alegerile”.

Despre anunțul privind candidatura sa la prezidențiale, premierul a spus că „dacă va fi nevoie” o va face „în România” și nu din SUA, cum a făcut-o președintele PNL, Nicolae Ciucă.

„(Anunțul îl voi face) cu certitudine, nu când mă duc la Washington. Când am văzut prima oară am crezut că (Nicolae Ciucă) s-a înscris la conferinţa democraţilor pentru înlocuirea preşedintelui Biden. Dacă va fi nevoie de acest anunţ, o să-l fac cu certitudine în România”, a transmis Marcel Ciolacu.

Aflat în SUA, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale, dar trebuie să obţină aprobarea partidului, precizând că va merge în filialele partidului pentru a discuta despre candidatura sa.

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News