DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Ciolacu, întrebat despre declaraţia sa privind Moldova: „Nu cred că dumneavoastră n-aţi zis vreodată bancuri cu ardeleni și cu olteni”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Realist2023   •   17.05.2024, 17:18

Covrigarule, nu bancurile sunt problema, ci cand si unde le spui !

HOPAHPO   •   17.05.2024, 15:52

Tarziu Ciolacule te ai dat sema ca in calitate de premier nu iti poti permite sa jignesti oamenii acestei tari. Esti o povara pentru noi sa te avem ca premier. Daca nu sti sa iti exprimi punctul de vedere , intreaba ti consilieri cum trebuie sa te comporti si ce trebuie sa spui . Asa puteai sa intrebi unde s a rasturnat carul cu ****** si noi iti raspundeam rapid : in Buzau , cea ce aducea la un conflict si mai mare . Moldova si Ardealul impreuna cu celelalte judete fac Romania Mare pe care trebuie sa o respectam ,daca vrem sa fim respectati . Cred ca este o reponsabilitate prea mare pentru tine functia de premier . Si daca este asa , schimbarea trebuie sa fie facuta cat mai repede . O zi buna Romania .

Manzini   •   17.05.2024, 13:53

El face din ori-ce glume cand vede ca e praf si il critica lumea. Nu il intelegem noi,el este un comediant. Sa glumim si noi cu votul sa vedem ne va intelege pe noi ca doar glumim.

1Gin   •   17.05.2024, 12:26

Ce glumă amuzantă! Altădată s-o facă cu mumă-sa.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close