„A fost o plăcere să iau masa astăzi cu studenții Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu. E drept, nu am mâncat fasole verde teci, dar a fost foarte, foarte bun”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, postând fotografii de la întâlnirea cu studenţii Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Președintele PSD l-a ironizat pe Nicolae Ciucă, după ce președintele PNL a spus la Gândul că una dintre mâncărurile sale preferate este mâncarea de fasole verde, teci

„Uitați-vă la mine cum arăt. Nu pot să spun că mănânc puțin. Când îmi place ceva, chiar mănânc. Ce-mi place, dacă vă spun, poate nu vă vine să credeți. Îmi place mâncarea de fasole verde teci foarte mult, îmi place ciorba țărănească de roșii”, a afirmat Ciucă recent.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis pe 4 iulie calendarul alegerilor prezidențiale și parlamentare. Primul tur al prezidențialelor va fi pe 24 noiembrie, al doilea tur – pe 8 decembrie, iar alegerile parlamentare vor fi pe 1 decembrie.

Calendarul alegerilor prezidențiale a fost decis pe 28 august, în ședința de Guvern. Campania electorală pentru primul tur începe pe 25 octombrie și se termină pe 23 noiembrie, iar campania electorală pentru al doilea tur începe pe 29 noiembrie și se termină pe 7 decembrie.

Până în acest moment, cei care au anunțat că vor candida la președinția României sunt Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Diana Șoșoacă, Elena Lasconi, George Simion și Kelemen Hunor. Mircea Geoană, care și-a anunțat demisia de la NATO, este așteptat să facă anunțul cel mai probabil săptămâna viitoare.

Urmărește-ne pe Google News