DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Bani și Afaceri Acasa | Ştiri | Bani și Afaceri

Ciolacu promite că taxele nu vor crește după alegeri. „Poveste veche”, crede un economist: „Deciziile astea ferme sunt întoarse de realitate”

« Înapoi la articol

Comentarii (19)

BONY   •   16.07.2024, 16:27

Nu,nu vor creste taxele,asa cum au fost eliminate si pomenile speciale intr-o luna de la venirea la putere.Au trecut o gramada de luni,pomenile speciale nu au fost eliminate,ba chiar au crescut in valoare si s-au adaugat alti pomanagii.

Vraji   •   16.07.2024, 16:11

Și marmota învelea ciocolata în staniol, da.

gigiladrea   •   16.07.2024, 15:33

toti analistii economici, comisia europeana si institutii bancare financiare internationale de notorietate ca banca mondiala, etc spun ca este obligatorie marirea taxelor si impozitelor in 2025 numai ciolacu este singurul de pe fata pamantului care sustine contrariul cu obraznicia, nesimtirea si bataia de joc tipic psdista cu care ne-au mintit si ceilalti psdisti in ultimii 34 de ani si ne-au luat de prosti de la iliescu si petre roman pana la ciolacu

cataliin72   •   16.07.2024, 15:27

E greu de ales intre austeritatea bugetara de pe vremea PNL -USR plus deficit si eventualele mariri de taxe plus deficit de pe vremea PSD-PNL:)) .

nasty1   •   16.07.2024, 15:02

Iar minte Ciolacu cu nerusinare! La sfarsitul anului 2022, Ciolacu garanta ca PSD si PNL nu vor creste in urmatorii ani nicio taxa, iar pana la 1 ianuarie 2024 au fost trei "valuri" de cresteri de taxe! :))) Abia asteapta sa treaca alegerile ca sa ia pielea de pe romani, ca sa aiba bani pentru diverse furturi ("Anghel Saligny" PNDL3 samd), pensiile speciale nesimtite si salariile zecilor de mii de politruci angajati in ultimii doi ani.

JohnCreanga   •   16.07.2024, 14:58

Deficitul se va apropia binisor de 10%, nu au cum sa mai stavileasca ceea ce au inceput acum 3 ani. Foarte interesant este aspectul legat de deficit vazut prin prisma UE care vad ca nu a luat nici o masura impotriva deficitului de anul de trecut de aproape 6%. Ceea ce cred ca i-a incurajat pe *** astia sa marjeze incontinuare pe deficite uriase pe care le vom plati curand. Acum un an urlau ca au facut PNL-USR deficit in pandemie, astia fara pandemie vad ca fac dublu. Vor urma vremuri grele pentru multi dupa alegeri, tot ce a spus Ciolacu de cand e prim ministru, totul a fost invers. Votati PSDNL.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

golgol   •   16.07.2024, 14:44

Ciolacu ar fi trebuit să semneze că nu creste taxele după alegeri pe averea lui că așa toți dam din gura ,mandatul trece ,vine pensia specială și fraierii de romani plătesc taxe și impozite iar Ciolacu rămâne cu pensia specială de fost ministru prim ... Fraieri români ,votați degeaba din păcate de 35 de ani fara Constitutia schimbata pt popor și fără referendum național cu titlul executoriu introdus în Constituție pt modificare și stopare de legi!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close