DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Ciolacu și Grindeanu promit 140 de kilometri din autostrada A7 finalizați în 2024. Ionuț Ciurea, Pro Infrastructura: „Dacă va fi inaugurată anul acesta centura Adjud, mă călugăresc”

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

PentruPace   •   16.08.2024, 12:02

Ce hoti nemernici !!! Au adus Romania intr o saracie crunta !!! La milioanele de euro furate de ei din buzunarele cetatenilor, ce le mai trebuie lor acces la banii din Pnnr ?????

nasty1   •   16.08.2024, 08:54

Autostrazile A7 si A8 au finantare prin PNRR-ul injurat de Ciolacu, Grindeanu si ceilalti din PSD. Asa ca impostorii de Ciolacu si Grindeanu, pana sa se laude cu A7, ar trebui sa le multumeasca celor de la USR si lui Drula pentru banii europeni obtinuti. PSD nu a facut in mai mult de 30 de ani nicio autostrada in Moldova... Apropo, acelasi PSD saboteaza autostrada A8 Iasi - Tg. Mures, la care pregatirea bate pasul pe loc.

bozo76   •   16.08.2024, 07:54

Ciurea, totzi din gura ne calugarim. Cand vii sa te radem in cap inainte sa te trimitem la manastirea franciscana?

Gion   •   16.08.2024, 01:12

Prima oară să facă și după aceea să zică că numai cu promisiuni mint țara . Chiar azi am citi în adevărul că statul român taxează mai mult muncitorul de rând decât industria jocurilor de noroc care încasează miliarde . Nu trebuie promisiuni trebuie să facă că fac cu bani populației. Dacă mergi în fiecare zi la job, statul îți ia taxe 42% din câștig (salariul brut). Dacă mergi în fiecare zi la sala de păcănele și pariuri, statul îți ia taxe 3% din câștig”, a scris Georgescu pe De atlfel, spune el, industria pariurilor este privilegiată și față de alte industrii, deși nu aduce benficii. „Industria pariurilor are cea mai mică impozitare dintre toate industriile din România. În mod logic, fiind un viciu, ar trebui să aibă cea mai mare impozitare”, explică analistul.Dacă statul român inventează de la o zi la alta noi taxe și impozite pentru populație, industria pariurilor e la adăpost. Problema este că an de an mulți români rămân fără bani sau chiar fără case după ce devin dependenți

HOPAHPO   •   15.08.2024, 22:22

Dupa ce a fost la manastire , Ciolacu a avut visuri erotice cu Grindeanu . Visa ca amandoi taiau panglica rosie la autostrada Ploiesti - Buzau . Va dati seama ce se va intampla daca visul nu se face realitate .Ciolacu ramane in Buzau , departe de Moldova , iar Grindeanu o sa bata cu ciocanul in usa de la Camera Diputatilor , de unde poate sa mai de a un tur pe Valea Oltului a mai puna petice pe autostrada .

Anaximene   •   15.08.2024, 21:20

Pai asa se face politica in regimurile democrate: demagogii promit luna de pe cer si poporul ii crede.

Demradulescu   •   15.08.2024, 20:50

Promettre c'est noble,tenir c'est bourgeois;problema este că atât Ciolacu cât și Grindeanu sunt niște ***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close