DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Ciolacu vrea ca noul Guvern să fie învestit pe 23 decembrie. „În viitor, eu nu văd o altă coaliţie de guvernare decât cu PNL”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

hurricane   •   28.08.2024, 14:17

toti se vor presedinti, geoana a vrut a perdu si sea lansat partidul la dabuleni, ponta a vrut na reusit sa facut partid de 3% si se gudura pe langa psd poate o prinde un loc la masa psd-ului, domn profrsor tot creaza partide de petec ca sa carpeasca sacul pesedeului, vanghelie sia facut partid cu o reusita la locale 1 %, dancila partid 0, grindeanu a fost pe tusa a pupat mana ii ministru dar 0 aprecieri si reusite, ciolacu imparte pomeni promisiuni, compromisur doar doar o sa reusasca, om vedea, dar cum se bat ca chiorii pe un singur loc cum o se ingita daca castiga doar unul din ei

golgol   •   26.08.2024, 15:28

Fara Constitutia schimbata pt popor și fără referendum național cu titlul executoriu introdus în Constituție aia votați de voi trăiesc în lux și voi care i ați votat plătiți taxe și impozite! Trebuie să înțelegeți că tot PSD va ieși cu cel mai mare procent pt că actuala Constituție ii favorizează și vă explic matematic de ce! PSD are 1 mil de membri ,cel mai mare partid politic din Romania! Daca la vot ies cam 50 la sută dintre cei cu drept de vot ca in ultimii 12 ani asta înseamnă vreo 8 mil de romani că ar ieși la vot ! Daca PSD are 1 mil de membri atunci are din prima 1/8 = 12% numai din membri.Deci rămân 7 milioane ! Din cei 7 mil macar un1,5- 2 mil tot pe PSD votează și asta înseamnă un procent aprox de 34 38%. Niciun alt partid nu mai face atâta și nici nu are așa multi membri deci prin Constituția actuala este favorizată corupția! Ea nu a fost schimbată de niciun partid după 90 pt că nu le convenea ! Votanților ăștia rad de voi și trăiesc în lux și voi plătiți taxe!

BONY   •   26.08.2024, 14:51

Probabil ca urmasul d-lui Coldea va fi de alta parere...

gigiladrea   •   26.08.2024, 14:01

ciolacule ai mintit si ai furat din pensiile a milioane de pensionari de azi si din viitor cu noua lege a pensiilor sa-ti fie rusine infractor ordinar ce esti tie si intregului psd partid de hoti si escroci care tineti milioane de pensionari in cea mai crunta mizerie de 34 de ani cu pensii foarte mici din care nu se poate trai si inflatie de 2 si 3 cifre iar acum le scadeti din nou cum pot trai 1 milion de pensionari din 1.281 lei cand cosul minim e 3.800 lei escrocule ?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close