DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Ciolacu vrea ca pensionarii să primească un document oficial care să le spună că, oricare ar fi calculul legat de contributivitate, pensia lor nu scade

« Înapoi la articol

Comentarii (10)

sxxx   •   22.08.2024, 21:16

E genocid să lași cu pensiile mici aproape două milioane de pensionari,E Constituțională Legea? Constituția spune să lise asigure un trai decent , toate pensiile trebuie să crească!

petre47   •   21.08.2024, 18:39

Acest Baciu trebuie pus la zid! De fiecare data spune ca nicio pensie nu va scadea. Nici cele care, prin recalculare, devin mai mici. FALS! Chiar daca se mentine valoarea actuala a pensiei desi cea recalculata este mai mica, de la 01.01.2025, adica peste 4 luni, aceasta micsorare va aduce pierderi: celor aflati in aceasta situatie nu li se va aplica indexarea (13% de ex.) de inceput de an - lor nu li se indexeaza pensia! Deci, din ianuarie 2025, acele persoane vor pierde indexarea! Si la 01.01.2026 se va intampla la fel. Si in anii ce urmeaza, pana cand pensia inscrisa in talon va ajunge la valoarea pe care o primeste astazi. Urat este sa minti, d-le Baciu si d-na ministru!

gigiladrea   •   21.08.2024, 16:21

ciolacu minte cu nerusinare pensiile scad ptr cca 1 milion de pensionari ptr care valoarea de calcul din decizie este mai mica decat valoarea actuala - s-au primit deja multe decizii cu scaderi imense de puncte nejustificate in nici un fel - dar nu acum ci in urmatorii 3 - 7 ani si scad rapid si masiv dar cand esti seful psd - psd care ne-a spus milioane de minciuni in ultimii 34 de ani - ce mai conteaza inca una doua acolo; toti cei cu grupe de munca au scaderea masiva a pensiei asigurata, garantata si cat se poate de sigura ! inca o nedreptate strigatoare la cer si o bataie crunta de joc a mafiei psd !

cobra   •   21.08.2024, 16:21

O dovadă mai bună de incompetență a intregului Guvern, nu poate fii. Acesti oameni nu sunt instare să inteleaga faptul ca FREPTURILE OBȚINUTE de pensionari SUNT LEGALE, chiar dacă este diferență intre cei care au același stadiu de cotizare și numar de puncte. NIMENI nu a fost favorizat, ci s-a luat in calcul Legea valabilă la cel moment. Se foloseste foarte mult cuvântul..UNI AU FOST NEDREPTĂȚIȚI... de ce prin recalculare si voi nedreptatiti???? Mințiți pensionarii.. că voi faceti ceva bun... MINCIUNĂ!! Sunteți HOȚI și MINCINOȘI ... dar mai ales INCOMPETENȚI! Ce spune ciolacu... Cum nu se micșorează daca voi, NU INDEXATI la anul viitor? Sunteți proști sau hoți! Cred ca si una si alta... si chiar niste mincinoși! Poate chiar sunteti atât de proști ca voi credeți ca pensionarii sun proști!

Stan52   •   21.08.2024, 16:05

Ciolacule, taie pensiile speciale odată. Punct.

K476   •   21.08.2024, 15:03

Procente 83%, sunt pumni in ficat cu potential fatal in macroeconomie. Toti avem imtentii nobile, dar nu poti da cuiva fara sa iei de la altcineva. Ciolacule de la cine iei banii? Din alocatiile copiilor? Credite pe care le vor plati generatiile viitoare? Cineva trebuie sa va opreasca.

nasty1   •   21.08.2024, 14:42

Sa plateasca Ciolacu, din banii lui, milioanele de scrisori electorale catre pensionarii nemultumiti, nu din bani publici!

Demradulescu   •   21.08.2024, 14:33

Ciolacule,ține minte"Istoria nu va uita pe vinovați și vinovați suntem cu toții:unii,pentru că am tăcut.Alții,pentru că am greșit.Cu toții,pentru că am suportat"Uite că poporul nu vrea sa mai suporte și ultima ta nebunie să fi și Președinte.

dabaca2020   •   21.08.2024, 14:30

@golgol ,,Felicitari ptr cuvintele intelepte si foarte adevarate ! Dar problema pensiilor nesmitite ,nu cred ca o va rezolva d-l ciolacu ptr ca si el ,va fi un viitor beneficiar.Dupa cum ,aur--olacii au votat ,,pentru,, la doua maini si striga prin piete ,ca ; daca va junge ,va face si desface si etc, povesti cu pesti !

golgol   •   21.08.2024, 12:21

Ciolacule ,tu ai mii de euro salar ,avantaje ,cazare,mâncare lunar !Adică îți permiți să trăiești lejer ,nivel de trai ridicat la tine pt munca puțină și proasta! Sunt pensionari care trăiesc lunar cu doar 2000 lei .Cum crezi tu că poate trăi când tteb să plătească mâncare,utilități ,medicamente? De ce nu faceți coșul minim pe luna pt un om în România și apoi de aici porniți cu calculul pensiilor ? Și taie pensiile speciale de tot că și tu și ciuca de exemplu luați cate 2 și va doare in ....de romani ! O să vina poporul peste voi că istoria mereu se repeta ! România trezește te!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close