Ce au în comun americanii, italienii şi românii din Craiova? Răspunsul este Ciprian Ogarcă, câştigătorul Masterchef sezonul 4 şi noua sa afacere. Din banii câştigaţi la finele concursului cu specific culinar, olteanul a investit într-o afacere cu specific italian, cu nume inspirit din SUA, dar cu produse româneşti. Mai exact olteneşti, pentru că majoritatea sortimentelor de pizza conţin …praz.
Tânărul se bucură deja de succes şi se plânge pe reţelele de socializare că abia face faţă comenzilor.
„Dragii mei olteni, vă mulțumesc din suflet pentru încredere și îmi cer scuze pentru toate problemele apărute în aceste două zile. Ne-ați sunat atât de mulți pentru comenzi încât echipa mea, lipsită de experiență în această sferă a preluării și distribuirii comenzilor, a fost efectiv depășită. Vom remedia toate aceste probleme în maximum o săptămână și vom învăța din mers. Vă asigur că fiecare client sau potențial client este foarte important pentru mine și vreau să fie tratat cu respect. Mâine va fi mai bine, poimâine și mai bine și Pizza Praz Vegas va ajunge tot mai repede la fiecare”, spune tânărul afacerist pe o reţea de socializare.
Preţurile pentur o pizza pornesc de la 14 lei şi ajung până la 37 de lei.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro