Atfel, în perioada 7-10 octombrie, în intervalul orar 09:10 – 14:57, vor fi anulate nu mai puțin de 16 curse dintre cele 72 aflate în orarul zilnic de circulația pe ruta mai sus amintită. Celelalte trenuri vor respecta programul stabilit de CFR Călători.

Astfel, în intervalul orar 09:00 – 15:00, transportul nu va fi oprit, ci va fi asigurat de autobuze, cu plecări din Gara Basarab, respectiv Aeroport International „Henri Coandă”, la un interval de 30 de minute.

„În perioada 7 – 10 octombrie, în intervalul orar 09:40 – 14:20, personalul feroviar de specialitate al SRCF Bucureşti va desfăşura lucrări de mentenanţă tehnică, prin revizii bianuale, la electromecanismele de macaz şi la schimbătoarele de cale, conform reglementărilor feroviare, pe linia de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroport Internaţional Henri Coandă (T1). Reviziile bianuale la electromecanismele de macaz şi la schimbătoarele de cale din zona de racordare a liniei spre Aeroport, HM Pajura şi din Staţia Mogoşoaia se vor desfăşura cu scoaterea de sub tensiune a liniei de contact şi închiderea temporară a circulaţiei feroviare pe relaţia Bucureşti Nord – Pajura – Mogoşoaia – Aeroport, doar între orele 09:40 – 14:20”, se arată în comunicat.

Urmărește-ne pe Google News