DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Clujenii, la capătul răbdării din cauza cerșetorilor care se prefac surdomuți. „Mega agresivi cu cei din jur”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

BufnitaDuminicala   •   21.10.2024, 13:30

O soluție simplă: la închisoare, puși să muncească, si asta pe termen nelimitat.

K476   •   21.10.2024, 12:46

Nu este o excrocherie izolata. Exista o organizatie infractionala, o banda, o mafie. Se muta din oras in oras cu scheme diverse. Nu au ce cauta in libertate. Sunt o problema foarte grava nationala. Mint, insala, nu platesc impozite, fura, sunt violenti, deranjeaza ordinea publica si mai presus de orice, sunt o organizatie infractionala deosebit de periculoasa carr trebuie destructurata.

Prodromos   •   21.10.2024, 12:40

UNDE E POLITIA LOCALA din CLUJ? La Piata Unirii?! Din Bucuresti?! Din Sectorul 4?! De parcagiii care te agaseaza cine se ocupa? De canalistii care ies la soare cine vede? Burtosii de politisti locali? Firmele de paza si dezordine?

Andan09   •   21.10.2024, 12:33

Nu avem legi, asta e problema.. si in contextul asta mai apare si cate unul ca Gelu Duminica si ne acuza de discriminare... daca vrem sa terminam problemele astea devenite cronice trebuie sa facem legi, in parlament sa fie o factiune care sa se ocupe numai de creat si propus legi rapide pentru golurile din actuala legislatie, cum ar fi pentru cersit, pentru condus beat sau drogat sau amandoua, pentru cibercrime, pt delapidari, etc etc... cred ca mai bine sa avem o lege imperfecta decat deloc, esenta ar fi ca legea sa fie aplicata in spiritul ei si nu atfel, aici depinde si de judecatori... oricum, totul e sa se vrea... dar se vrea?

AndreyRlz   •   21.10.2024, 11:58

Aici este și vina legii cum este conceputa, eu știam ca dacă cineva te amenință sau te urmărește constant și îți cauzează frica, este dosar penal și poate face pușcărie, dar acuma problema zisa de femeia asta e alta, cum ca altcineva zilnic ii cere bani și o agaseaza, dacă s-ar putea dovedi ca este aceeași persoana în fiecare zi, atunci ar putea fi dosar penal

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close