Restricții pe autostrada București-Ploiești

Conform CNAIR, traficul rutier pe autostrada A3 va fi restricționat marți, 29 octombrie 2024, pe aproximativ 1 kilometru pe banda 1 a sensului de circulație Ploiești – București (Calea 2), între orele 08.00 și 17.00.

De asemenea, traficul pe A3 va fi restricționat și miercuri, 30 octombrie 2024, restricția se va muta pe banda 2 a aceluiași sens, în același interval orar.

Aceste restricții sunt necesare pentru realizarea fundațiilor la portalurile de semnalizare de la pozițiile kilometrice 54+500 și 55+500. Pe durata restricțiilor se va circula pe o singură bandă pe sens în zona lucrărilor.

Restricții pe autostrada București-Constanța

Tot de marți, 29 octombrie 2024, traficul rutier va fi restricționat și pe banda 1 a sensului de deplasare Constanța – București (Calea 2) pe autostrada A2, în zona podului de la Cernavodă, între km 161+300 și km 159+250.

Restricțiile sunt impuse pentru executarea lucrărilor de reparații și înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație de pe banda 1 și banda de urgență. În această perioadă, circulația se va desfășura pe banda alăturată zonei mediane (banda 2).

CNAIR nu a precizat durata exactă a acestor restricții.

Circulația se va desfășura pe o bandă

Conform postării Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii , circulația pe Autostrada A3 București-Ploiești se va realiza pe o singură bandă de sens în zona lucrărilor, astfel încât șoferii nu vor fi nevoiți să circule pe rute ocolitoare.

În cazul lucrărilor și restricțiilor impuse pentru Autostrada A2 București-Constanța, potrivit CNAIR, circulația se va desfășura pe banda alăturată zonei mediane, adică pe banda doi. Pentru acest traseu, nu există rute ocolitoare care să scape șoferii de aglomerație.

Urmărește-ne pe Google News