„Ce au inteles azi colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au “decapitat” pe Serban Nicolae. Cica e prea obraznic… „, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Şi Liviu Pleşoianu, care a candidat la Congres, împotriva Vioricăi Dăncilă, pentru funcţia de preşedinte al PSD, s-a dezlănţuit pe Facebook.

„Ați săvârșit azi o mare mizerie: mazilirea lui Șerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceți praf acest partid, asta faceți… „, a afirmat Pleşoianu.

Noua conducere a PSD s-a reunit, miercuri, de la ora 18.00, într-o întâlnire informală a Comitetului Executiv Naţional, prima după congresul extraordinar de la sfârşitul săptămânii trecute. Potrivit unor surse din PSD, s-a decis sancţionarea unor lideri care au avut mesaje împotriva liniei partidului.

Sunt primele decizii ale Vioricări Dăncilă, ca preşedinte al partidului, ea avertizând, după Congres, că nu va tolera atacuri din partea propriilor colegi.

Citeşte şi:
La 24 de ani, un maramureșean vrea să candideze la primărie și să schimbe destinul orașului natal: „Rămân în țară orice s-ar întâmpla”. Tânărul candidat promite „în primul rând, apă potabilă și drumuri”

Urmărește-ne pe Google News