DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Comandantul Forțelor Aeriene din Israel, acuzat că a luat prima decizie abia la patru ore după începerea masacrului comis de Hamas: „Haos total”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Nexus   •   13.09.2024, 14:42

Armata israeliana era adormita, serviciile de securitate se ocupau cu protestele din tara si cu monitorizarea lor.....Au fost tot felul de sincope in transmiterea informatiilor in timp real si a reactiei care sa sal veze vieti............Tragedie si multa tristete si durere.

Libertador   •   12.09.2024, 15:02

La voi "moderat" înseamnă eliminat total? Și de ce nu publicați undeva "regulile site-ului", ca să nu mai pierdem timpul pe aici?

Libertador   •   12.09.2024, 14:59

E cusută cu ață albă. Corupția și nepotismul din Knesset erau binecunoscute, dar Netanyahu le-a dus la maxim, ca să-și salveze politic pielea (fiind anchetat pt. corupție și fraudă). Și la un nivel abject, considerând cele 1.200 de victime israeliene din 7 octombrie (cel mai sângeros atac terorist după cel din New York 9/11), precum și cele peste 40.000 (și în creștere) de victime arabe din Gaza, toate menite a împlini un scenariu diabolic din care Bibi să scape de pârnae și să pozeze în salvator al Statului. Nu-i plâng pe *** fanatici ai Hamas, împotriva cărora s-a declanșat, și pe bună dreptate, teribila "retaliation" a IDF, ci pe sutele de mii de "palestinieni simpli" care-i protejează și ajută pe teroriști - din frică, din aceleași convingeri religioase, sau pur și simplu din prostie și incultură. Exact cum mujicii (70%) îl sprijină din suflet pe Putin, considerându-se cel mai cu moț neam european, menit să stăpânească întreg continentul...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

XhX13   •   12.09.2024, 12:36

Ciocu mic PSD PNL,acum ne construiți biserici în occident!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close