„Ca urmare a opririi de urgență a unei instalații de pe platforma Azomureș o cantitate mică de amoniac a fost eliberată în atmosferă și a surprins 4 persoane ce executau lucrări edilitare pe acoperișul unei clădiri din apropiere. Muncitorii au urmat procedurile obligatorii în astfel de situații și au părăsit zona”, a transmis Azomureș într-un comunicat.

Cele 4 persoane au ajuns la cabinetul medical Azomureș unde au fost evaluate și, conform procedurilor, li s-a oferit suport de oxigen.

„Pentru investigații suplimentare a fost solicitat sprijinul medical de la UPU, iar apoi cei 4 municitori au fost transportați la UPU Târgu Mureș pentru alte investigații. Toate cele 4 persoane sunt conștiente și cooperante”, a anunțat ISU Mureș.

Măsurătorile de specialitate nu au relevat prezenţa unor substanţe periculoase. Reprezentanții Azomureș au anunțat că a fost demarată o investigație internă pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

La fața locului au acționat o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o autospecială de primă intervenţie şi comanda, o autospecială CBRN din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş, precum şi două echipaje medicale din cadrul SAJ Mureş.

Urmărește-ne pe Google News