Parizer pane, pastă de slănină sau tort de mămăligă cu silvoiţă (magiun de prune) sunt doar câteva dintre reţetele prezentate în cadrul concursului.

Organizatorii au premiat cel mai savuros preparat, cea mai povestită şi cea mai ieftină reţetă.

Astfel, premiul pentru cel mai savuros preparat a fost câştigat de o tocăniţă de cartofi cu carne de porc, cea mai povestită reţetă a fost un tort de mămăligă cu nuci şi silvoiţă, iar titlul de cea mai ieftină reţetă a fost câştigat de pâinea cu ulei şi zahăr.

De asemenea, organizatorii au premiat şi un tânăr concurent care a pregătit „tomaj” (supă scăzută cu tăieţei).

Jurații concursului, alături de băiatul care a pregătit „tomaj” (supă scăzută cu tăieţei)

Câştigătorii au fost recompensaţi cu şorţuri de bucătărie, preparate tradiţionale din Sălaj şi vase de gătit ceramice tradiţionale, potrivit Agerpres.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

FOTO: Facebook.com

 
 

Urmărește-ne pe Google News