Incidentul a avut loc pe o stradă din localitate, iar apelurile multiple la 112 au indicat utilizarea unor obiecte contondente și necesitatea unei ambulanțe.

„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 15.17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Glina, are loc un conflict, în care mai multe persoane se agresează reciproc”, a informat duminică IPJ Ilfov.

„Apelul a fost urmat de 5 reveniri, în care se preciza faptul că persoanele ar folosi obiecte contondente și a fost solicitată o ambulanță. În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Polițiilor Orașelor Popești Leordeni, Pantelimon, precum și polițiști din cadrul Serviciului Rutier Ilfov, luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Ilfov și jandarmi ilfoveni”, se mai arată în comunicatul autorităților.

La fața locului, polițiștii au identificat 12 persoane implicate în altercație. Dintre acestea, 10 au fost duse la sediul Poliției Orașului Popești Leordeni, iar două persoane, un bărbat și o femeie, au fost transportate la spitale din București cu echipajele medicale. Alte două persoane s-au deplasat ulterior la spital cu mijloace proprii.

Conform primelor verificări, conflictul a izbucnit din cauza unor discuții despre folosirea unui drum de servitute și a unor datorii bănești.

Polițiștii din Popești Leordeni continuă investigațiile pentru a identifica toate persoanele implicate și pentru a stabili cu exactitate situația de fapt și de drept, urmând să ia măsurile legale necesare, a precizat IPJ Ilfov.

Urmărește-ne pe Google News