DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

VIDEO Congresul PSD: noua conducere, votată cu majoritate covârșitoare. Ciolacu, către Tudose și Grindeanu: „Trimiteţi-mă la Cotroceni, fiindcă altfel va fi greu să scăpaţi de mine!”

« Înapoi la articol

Comentarii (32)

HOPAHPO   •   24.08.2024, 17:48

Ciolacule , mie mi a ramas un carucior de la nepoti si ti l daruiesc tie . Asa o sa ajungi mai repede la Cotroceni . Cate nesimtire si vrajala . Nu esti bun nici de portar la Cotroceni , poate sa ti deschizi o toneta unde sa vinzi pere malaiete pentru prietenii tai . Chiar asa de rau am ajuns sa candidaze pentru presedintie persoane care au facut scoala la fara frecventa si au terminat o la 50 de ani ? Nu se gasec oameni care stiu sa vorbeasca si sa gandeasca mai bine , decat un "geograf " care confunda harta . Ati furat si vandut Romania la kilogram si veti face la fel si de acum incolo .Sunteti mai rai ca plosnitele si nu va pasa de nimic . Mintiti cu pensiile , faceti retrocedari la persoane care sunt urmasi de la EVA , ati indatorat tara cu miliarde de euro si nu va ganditi ca urmasii nostri vor trebui sa plateasca ce ati furat voi. Nu veti avea atatea elicoptere ca sa fugiti cand romanii vor intelege ca le au ajuns cutitul la os .

Miticuta   •   24.08.2024, 16:15

Ce știu proștii cum a fost comunismul, dacă a fost sau nu comunism ? Dar casele la bloc date de comunisti sunt bune pentru ***ți ! Rusine , ca de 30 ani, doar consumati , va imprumutati si palavrăgiti. O sa vina si plata , aia rea , ca pensii nu o sa aveti ca trebuie platite datoriile de 200 miliarde facute de cei votati de Dăștepți !

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Miticuta   •   24.08.2024, 16:01

In ultimii ani, numai puzderia de tineri *** au decis presedintele si ca urmare soarta țării văndută. Este clar ca până ce nu vefem pe marile bulevarde carele morții pline cu așa votanți, Romania, nu va renaște cu industria, agricultura si cu economia in general. Iar diasporenii politicieni, *** !

Acest comentariu a fost moderat pentru: incitare la violență, limbaj vulgar sau jignitor.

Miticuta   •   24.08.2024, 15:54

Foarte rău că Ciolacu candideaza ! Cine mai cheama coldiștii la teroarea țării, cine mai face împrumuturi colosale dar banii sa nu ajunga in țară, cine să mai pună prim-ministrii vanduți strainatatii ? Iar tinerii fără nici un Dumnezeu , ce sa mai protesteze ? Hai cu un criminal de la PDL , hai cu un pămpălău de la PNL, hai cu un tânăr *** si fără principii. Unu d'ăla care butoneaza 6 litere pe keybord si se crede intelectual. Sau unul preferat de diaspora care nu participă cu un sfanț la buget si care in luna august împuțesc țara de la mare până la munte ! Pentru unu de sus,, cu citat din Lăpușneanu , ***,*** e cine te-a *** !

Dragan1952   •   24.08.2024, 15:29

Domnilor de la Libertatea,voi vă adresați la Treicanimeni? Eu credeam că sunteți un Ziar cu pretenții unde dezbaterea este cu bun simț și pentru cei de dreapta cat și pentru restul Banuiesc că potul de dreapta este mai consistent decat cel de stanga? Sunt curios dacă acest comentariu va fi acceptat!

Graziela   •   24.08.2024, 13:15

O mascarada de toata jena. Trebuie sa ne asteptam la vremuri grele si...ciudate!

Hcm27   •   24.08.2024, 13:13

Ultimul Congres al PSD cu Ciolacu președinte.Din ianuarie îl dau la o parte și va pierde și funcția de Prim Ministru, pe care o va prelua probabil Grindeanu, dacă nu vor apărea surprize gen Victor Ponta.Daca va candida, Mircea Geoana ii va bate la curisorul gol pe toți ceilalți candidati.Cred ca soluția cea mai potrivita pentru PSD ar fi fost susținerea lui Geoana la Președenția României.Si omul simplu va gândi asa:Geoana, fost Ambasador al României în SUA, fost Ministrul de Externe al României, fost Președinte al PSD și fost candidat la președenție, aproape câștigător seara, dimineața perdant, renumit pri celebra lozinca "Mihaela, dragostea mea" și nu, în ultimul rand, Secretar General Adjunct al NATO, pe de o parte și Ciolacu Marcel, bacalaureat absolvit la 37 de ani, Președinte al PSD de circa 5 ani si Prim Ministru al României de 2 ani, de cealaltă parte.Si sa nu uite domnii de la PSD, ca niciodată, dar absolut niciodată, SUA nu i-au dorit intr-o astfel de functie.

diss1958   •   24.08.2024, 13:07

Niște neica-nimeni! Proști, da' mulți! Îmbrăcați cu haine scumpe dar mirosind a *** chiar dacă și-au dat cu parfumuri care costă căt o pensie " recalculată" de i*** ăștia. *** Total!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

HOPAHPO   •   24.08.2024, 12:46

Lupta pentru putere este feroce si au inceput sa se auda cuvinte grele,dar si reale,precum lipsa miliardelor imprumutate de satatul roman si care nu se stie unde au ajuns. Cel putin asa afirma Tudose : "sutele de miliarde împrumutate de PNL pe care nu i-a mai văzut nimeni, s-au dus undeva,în România nu”, La fel afirma ca :„Avem nevoie să recâştigăm încrederea si Ciolacu este un om normal. Pai nu spuneai ca este f. destept ? acum este normal ? Adica o sa fac ce vreti voi ( musamalizand hotiile , mita , narcotraficantii si proxenetismul ) asa cum a facut in alegerile din iunie .Lia Vasilescu vine tare din urma si pupandu i mana lui Ciolacu reuseste printre balbe sa pronunte un discurs mediocru . Vasile Dincu aduce aminte de faimosii sociologi (care au tinut prima pagina a ziarelor cu nadadiile lor )si care prezic :că partidul de stânga are o şansă mai mare decât la alte alegeri pentru funcţia supremă în stat. Ma uit in gradina si vad curcile razand si facandu si cruce . O zi buna

HOPAHPO   •   24.08.2024, 12:31

Cei 5 crai care formeaza mana forte a PSD ,sunt cei mai feroce in continuarea comunismului in Romania Acum cand in toate statele europene, sunt integrate si femeile in posturi de conducere,la noi este exac invers.Noi si talibanii din Afganistan,care au luat dreptul femeilor de a vorbi. Clar ca in conditiile unui grup sunt niste legi nescrise : adica , sa mergi un grup la un sprit, la femei, sa fumezi trabucuri si sa faci afaceri ilegale. Si in acel grup nu pot fi cooptate si femei .Toti acesti "haiduci " PSD isti sunt niste fanfaroni care se aseamana leit cu cei care il aplaudau pe Ceausescu minute in sir cand aveau loc congresele .Si de laudele lor ce sa mai zic„PSD este partidul care a reuşit să scoată România din comunism şi să o readucă în sânul familiilor occidentale "Tudose ,un alt mincinos spune ca inteligenta lui Ciolacu este peste media normala .Chiar credeti ca suntem asa de prosti ca ne inchinam cand trece Ciolacu. Cred ca tu ai fots mai destept cand ai falsificat tu CV

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close