DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

VIDEO Congresul PSD: noua conducere, votată cu majoritate covârșitoare. Ciolacu, către Tudose și Grindeanu: „Trimiteţi-mă la Cotroceni, fiindcă altfel va fi greu să scăpaţi de mine!”

« Înapoi la articol

Comentarii (32)

RomulusGH   •   24.08.2024, 12:24

TREBUIA SA ALEAGA NUMAI *** AI LUI CIOLAACU; AVETI GRIJA CATE VOTURI VETI PRIMII DE LA PENSIONARII MILITARI DE CARE VA BATETI JOC

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Hqkx313   •   24.08.2024, 12:05

Dic la ei,sunt slabi la bătaie ăștia din PSD!

Popanan   •   24.08.2024, 11:37

Sictirit covrigar spuneam!

golgol   •   24.08.2024, 11:23

Ciolacule, mai ai câteva luni în politica vizibilă ...nu vei câștiga pt că ai făcut prea multe prostii ,taxa pe boala după ce plătim CaSS ,pai ne iei de prosti ? Cass că taxa e tocmai pt concediu medical ,tu ,un șmecher ai pus taxa pe boala care defapt e același lucru ...Pensiile speciale încă sunt și tu vrei voturi ! Toate domeniile din tara asta sunt guvernate de haos în mandatul tau și acum.vrei sa fii președinte sa freci menta ca Johannis și să nu te tragă nimeni la răspundere.Dupa ce ai pierdut alegerile,Grindeanu îți ia locul ,alt șmecher din servicii ...Grindeanu ar trebui sa fie la pușcărie pt ce a semnat ,el ia trenuri noi pe infrastructura care permite pe canicula sau ger viteze de 30km pe h. Constituția e pt ei ,cei de sus și fără schimbarea Constituției in Romania va fi mai rău pt că România deja e in faliment de țară ; de asta vrea statul să vă vândă titluri de stat pt că nu are bani ! Și ei vor voturi dar țara e ..!Trebuie referendum național în Constituție adaugat!

Marica13   •   24.08.2024, 10:23

Pleava societati s a aduntat intr un singur loc......Acum e momentu ptr ceva maret....cine devine erou ?? :))))

Trandafir   •   24.08.2024, 09:59

Motanul smecher Ciolacu si-a consolidat puterea. A scapat de periculoasa vipera Firea careia i-a dat un os gras ca europarlamentara. A fost inlocuita cu Dr. Baluta un om competent si neconflictual. L-a trecut in planul doi pe Dancu prea implicat in #servicii#.

gigiladrea   •   24.08.2024, 09:37

mafia psd ne fura de 34 de ani, in primii 17 de dupa 89 cu inflatia astronomica de 2 si 3 cifre, apoi cu legislatia, continuarea distrugerii economiei facuta praf in primii 7 ani si lipsa investitiilor iar azi intre multe altele cu noua lege a pensiilor care este un furt ordinar din milioane de pensii la care a scazut masiv punctajul iar ciolacu ne minte ca nu are nici o importanta dar evident are va fi o taiere rapida si masiva din milioane de pensii in urmatori 2 - 7 ani iar din cei care primesc ceva in plus 2 milioane primesc intre 1 si 500 lei adica nimic la inflatia din ultimii ani si explozia preturilor la energie si taxe de la anul

luter   •   24.08.2024, 09:15

nu mai intereseaza ce HARTIE IGIENICA folosesc astia rosii ai lui jegilici ,in haz---naua din kiseleff.o adunatura de fomisti ,fara meserii in viata civila ,sau bagat in politica sa fure ,nu sa fie in SLUJBA P[OPORULUI CEI FINANTEAZA .trista tara si pr------ost popor ocupa ROMANIA .

nasty1   •   24.08.2024, 08:37

Se cunoaste ca PSD e urmasul PCR, toate deciziile sunt luate inainte de congres, care e doar o formalitate! :))) Exista un singur candidat (Ciolacu), care stie deja care ii vor fi "secunzii", totul e controlat, nimeni nu critica greselile conducerii, nimeni nu iese din rand. Mafiotii astia au norocul ca mare parte din populatie ii voteaza fara sa gandeasca, de 35 de ani.

sarivisionyahoo.com   •   24.08.2024, 08:22

O bandă de hoți! Au distrus Romania.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close