DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

VIDEO Congresul PSD: noua conducere, votată cu majoritate covârșitoare. Ciolacu, către Tudose și Grindeanu: „Trimiteţi-mă la Cotroceni, fiindcă altfel va fi greu să scăpaţi de mine!”

« Înapoi la articol

Comentarii (32)

tomitan   •   24.08.2024, 08:02

"spre deosebire de liberali, cei care au forțat scoaterea Uniunii de la principala masă a puterii PNL a trantit usa in nas principalilor parteneri USR si UDMR si s-au aliat ( comasat) cu principalul rival PSD. Vă mai amintiti ce circ făcea la televiziunea rusofonă Gușă TV , micul Goebbels liberal? Ce circ făcea si cum ameninta PSD -ul? Vă mai amintiti de istericalele cu mitingul din august ,cand promitea sa-i aduca in fata justitiei pe toti vinovatii? Ce a facut? A tradat increderea acorda de populatie prin vot si ptr 30 de arginti el si haita de plagiatori dovediti : Bode si Mos Teaca (" Un soldat in slujba comasării!" - editura Modrogan) sau aliat chiar cu cei pe care-i injurau. De abia astept ca porunca de la Cotroceni " PSD sa dispara! " sa se intoarca impotriva lor. Să-i vad pe membrii pnl cum cersesc si dau spagi sa fie primiti pe la alte partide. De abia astept ca lupanarul politic de pe Modrogan 1 sa dispara.

ciobanudorin_2006   •   24.08.2024, 07:55

Nu e nici o pierdere ptr nimeni oricum amandoi sunt niște combinatori doar ptr binele lor și familiile lor.Nici un om politic și nu numai din orice partid nu e ptr ceilalți sa fie clar.Degeaba au avut girul celorlați.Cum au ajuns la putere băieții și au văzut de ale lor ptr ei și ale lor familii.Halal politicieni are România.De tooooata jena.Asa ca să fiu respectuos.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close