DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Congresul PSD. Alfred Simonis, atac la Iohannis și la Rareș Bogdan: „Nu mai vreau un preşedinte cu un rânjet metalic sau cu muşchiul empatiei atrofiat”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Coelma   •   26.08.2024, 08:22

Dar un presedinte cu mainile manjite de sange, vrea?

iugavirgil   •   25.08.2024, 07:02

veti avea o presedinta psdei lor , va fi o mare surpriza pentru voi , sau un pensionar daca s ar naste un partid serios al pensionarilor cu vreo 3 milioane de membri cotizanti la care le ati scazut pensiile .

HOPAHPO   •   24.08.2024, 13:55

As vrea sa l intreb pe Alfred Simonis daca el a afzit de anatomie si sa ne supra unde este adel muschi faimos al empatie . Acesti politici care nu stiu ce sa mai inventaze si se gudura ca si cainii in fata lui Ciolacu , fac parte din prostimea care prin influente si mita data din belsug , au ajuns sa obtint o functie in PSD .Multi lintre ei nu stiu tabla inmultirii si daca nu aveau calculator nu stiau sa spuna cat fac 4x4 , au juni sa ne da lectii de antomie . Mai bine te ai uta la mischiul tau atrofiat si ai lasa numaratul paharelor de coñac , ca o sa ramai fara muschi .... Empatie este o capacitate a unui persoane de a intelege emotiile si sentimentele altor persoane cu care interactioneaza .

gigiladrea   •   24.08.2024, 11:53

romanii nu vor nici un presedinte mincinos care sa-i minta ca le cresc pensiile cand in realitate la milioane de pensionari pensiile vor scadea adesea masiv chiar si cu 50% in urmatorii 2 - 5 ani si acelasi lucru se va intampla si ptr cei care vor iesi la pensie dupa 1 septembrie 2024 pe termen nelimitat ptr ca noua lege a pensiilor ii va afecta puternic si pe ei in sensul scaderii masive a viitoarelor pensii - noua lege a pensiilor este cel mai mare furt din proprietatea privata - numarul de puncte este drept patrimonial si nu poate fi modificat de nimeni prin lege ! - de la nationalizarea comunista din 1947

MAMIRA   •   24.08.2024, 11:13

Simonis...."pariul câștigător al lui Ciolacu" : "Nu mai vreau un preşedinte cu muşchiul empatiei atrofiat" ...asta da declaratie curajoasa de ...roman...Asta cu "muşchiul" nu putea sa vina decat din partea unuia care a terminat un liceu sportiv si celebra universitate ... Tibiscus ..."ranked 59th in Romania ".... cele 66 existente...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close