DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Congresul PSD. Daniel Băluţă: PSD este partidul care a reuşit să scoată România din comunism

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

dinamo_forever_77   •   26.08.2024, 13:10

Asta este maxima secolului!!! Nu a zilei, a saptamanii, a lunii sau a anului......a secolului. De aceea nu avem o autostrada de la un capat la altul a tarii de peste 34 de ani.....pentru ca psd si pnl.....cele mai nenorocite partide din ROmania.

MariaLu   •   25.08.2024, 20:31

PSD este partidul care ne tine de 34 ani la coada Europei, PSD este partidul care mentine judetele din sud si din Moldova in saracie, minciuna si izolare, PSD este partidul care a contribuit enorm ca milioane de romani sa fie scarbiti de tara asta, de institutii si de politicieni sa plece definitiv din Romania, PSD este partidul care sigur nu va face reforme nepopulare in tara, nu ma face o adevarata eficientizare de institutii, nu se va implica in a dezvolta in Romania niste regiuni puternice economic , nu va contribui la dezvoltarea si createrea reala a economiei si a nivelului economic al românilor, PSD ne va tine la coada Europei in continuare. Ciuma rosie este cea mai rea si cea mai greu de ucis buruiana din aceasta tara!

gigiladrea   •   24.08.2024, 12:47

stim de 34 de ani ca mafia psd atinge si isi depaseste in permanenta propriile recorduri de obraznicie, minciuni ordinare si nesimtire dupa ce a distrus 80 - 90% din economie in primii 7 ani de dupa 89, a distrus tara si nivelul de trai al intregii populatii cu inflatia astronomica de 2 si 3 cifre din primii 17 ani de dupa 89 si ne tine si acum in cea mai crunta mizerie cu cele mai mici bugete in procente din pib din ue ptr educatie, sanatate, politie, justitie, asigurari sociale, pensii, etc - tot - de 34 de ani la distante uriase de toate celealte tari care aloca incomparabil mai mult ptr orice

luter   •   24.08.2024, 12:38

nenea ,vezi ca ai o pata alba pe obraz de la baietii in rosu ce se KKKK IN KISELEFF. nu pot sa spun ca nu ai mare tupeu, sa zici tu mai baiatule, ca ati scor tarisoara asta furata la greu de voi ,din COMUNISM .ESTI JALNIC SI PE DOS PRECUM NASTASE OUSOR .

K476   •   24.08.2024, 12:32

Ca sa avem democratie trebuie oameni care sa respect concurenta in mod sincer si respect pt toti cetatenii. Si la angajare si in contracte si la piata, deci total opusul psd. Daca psd face cuiva un favor, defavorizează alte zeci si mii de oameni, dar nu pot intelege asta. Tine de educatie ne comunista.

iugavirgil   •   24.08.2024, 11:52

adica partidul care o tine in comunism . in loc de PNNR se lucreaza cu PRR : pile , relatii , rude peste tot , profesionisti ioc .

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close