DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Medicii legiști critică dur ordonanța antidrog: Poate duce la abuzuri. Va genera neîncredere la nivel social

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

DoarDiviziaB   •   07.07.2024, 18:58

Atâta timp cât o groaza de drogați conduc este o ordonanță buna. S-a făcut lista cu medicamente care pot da rezultat fals pozitiv deci ... Nu conduceți sub influența lor. Cu excepția nurofenului celelalte oricum au in prospect contraindicat condusul.

Rafi22   •   07.07.2024, 18:45

Medici legisti sa si faca meseria rapid si fara influente politice si materiale. De asemenea guvernul sa scoata INML/ SML din zona de influenta a CJ pentru a functiona nealterate( daca nu iese ruzultatul cum trebuie seful CJ schimba medicul, biologul, femeia de serviciu etc)Acestea pot functiona la MAI, MJ, INEC. Daca seful CJ este condus la o unitate medicala de urgente,si îi sunt recoltate probe biologice cât de greu îi este sa i impuna celor aflati in subordinea sa să schimbe/altereze probele?(vezi cazul asistentei care a nasluit probele biologice si instanta a declarat o nevinovata ca nu avea ,,atributii " in FP). Referitor la OUG, MAI trebuia să dispuna masuri urgente de inlocuire a tuturor aparatelor de masura pentru alcool si substante vechi si neconforme cu aparate moderne si precise!(si asigurarea unui instructaj calificat pentru folosirea acestora) Asigurarea 24/24 de personal calificat in laboratoarele de medicina legala, pentru a putea prelucra imediat probele.

suparman   •   07.07.2024, 17:56

Asta cu lasati politia sa recolteze si sa analizeze probe biologice, ca doar asa se lupta impotriva drogurilor e ca aia cu trecerea procurorilor si judecatorilor in subordinea de facto a serviciilor de informatii. Imensa majoritate a populatiei ar fi absolut indiferenta, atata vreme cat s-a declarat ca e in interesul luptei anticoruptie, ca pe vremea lui Base cu Kovesi. Basescu ii da lectii nivelul lui Putin.

ciobanudorin_2006   •   07.07.2024, 17:21

Eu zic sa se ia testul de sânge odată cu drugtestul.Poate fi și o asistenta cu un echipaj de politie.

tasemur10   •   07.07.2024, 15:24

IGPR spune că: "timpul de primire a rezultatelor va fi mult mai rapid"! Asta poate, în Germania, că în ro...guvernanții mint cu nerușinare!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close