În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Anghelache se degradase serios. Din acest motiv, a fost o prezență discretă în ultimele luni, evitând ieșirile în public.

Constantin Anghelache era unul dintre apropiații lui Mircea Lucescu. Ei au colaborat mai întâi la Dinamo, apoi la Rapid după revoluția din 1989, dar au făcut echipă inclusiv la Breaza, unde Anghelache a ocupat funcția de conducător între 2001 și 2010.

În 2013, Anghelache a revenit la Dinamo, la vârsta de 67 de ani, fiind numit atunci președinte executiv al clubului, în vremea în care Ionuț Negoiță era finanțator. În 2015, Anghelache o părăsea din nou pe Dinamo.

Constantin Anghelache a lucrat în Securitate

Constantin Anghelache a fost profesor universitar de economie și a ocupat un loc în structurile Centrului de Informații Externe, actualul SIE, în perioada comunismului.

A atins gradul de locotenent-colonel și a condus o unitate specială care coordona activitățile de comerț exterior și gestiona fondurile care curgeau către structurile serviciului de spionaj.

După 1989, Anghelache s-a lansat în afaceri și a fost cel care a adus cafeaua Amigo în România. De-a lungul timpului l-a cooptat și pe Mircea Lucescu în firmele lui.

Urmărește-ne pe Google News