Ministerul Sănătăţii i-a suspendat contractul de manager al Spitalului Judeţean Sf. Pantelimon Focşani lui Constantin Mândrilă, cel care a condus în ultimii șapte ani unitatea medicală.

Constantin Mândrilă este în concediu medical din data de 13 aprilie, după ce a fost confirmat cu coronavirus. Potrivit, Ministerului Sănătății dacă titularul se află pentru mai mult de 30 de zile în incapacitate de exercitare a atribuţiilor, acesta este suspendat de drept, conform ziarului Adevărul.

Noul manager interimar al Spitalului de Urgenţă Sf. Pantelimon este medicul stomatolog Codruţa Mihalache, numită încă de pe data de 8 mai. Fostul manager a fost depistat pozitiv pe 8 aprilie, iar până acum nu s-a vindecat, deşi susţine că este asimptomatic şi este ţinut cu forţa în spital.

Notificare DSP sursa: Jurnal de Vrancea

“Am avut dubii cu privire la testele mele, cum sunt lucrate de DSP Vrancea, pentru că, în spațiul public pe plan local, au apărut tot felul de discuții și comentarii în care spuneau că a fost infectat laboratorul, și am contestat. Însă dumnealor nici până acum nu mi-au răspuns la contestațiile mele. Au reușit și m-au ținut în spital 30 de zile, mi-au dat și mie o poză de la Resurse Umane acel ordin al ministrului Tătaru prin care mă suspendă din data de 12 pentru incapacitate de muncă”, a spus Mândrila la Antena3.

Urmărește-ne pe Google News