Prima maşină care, duminică, 12 mai, a intrat în vizorul oamenilor legii a fost cea condusă de  Constantin A., în vârstă de 29 de ani, cu dublă cetăţenie  româno-moldovenească. Nasul fin al grănicerilor au dibuit agitaţia nefirească a şoferului şi,  la controlul maşinii înmatriculată în Bulgaria, au descoperit într-o locaş special construit în rezervorul maşinii sale 5.200 de ţigări marca Wiston, de provenienţă moldovenească.
Câteva ore mai târziu, tot cu o maşină al cărei rezervor fusese „umplut” cu simţ de răspundere cu mii de ţigarete de contrabandă, a fost prins şi Nicolae J., în vârstă de 23 de ani. De această dată, captura a fost de 14.900 de ţigări marca Plugarul, aduse tot din Republica Moldova.
Fireşte, toate cele 20.100 de ţigarete de contrabandă care „alimentau” rezervoarele maşinilor celor doi traficanţi şi care urmau să ajungă pe piaţa neagră din România au fost confiscate. Valoarea capturii se ridică la 2.735 de lei. În afara fatptului că au rămas fără ţigările de contrabandă, cei doi bărbaţi au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei fiecare.
 
 

Urmărește-ne pe Google News