DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

SNSPA a desfăcut contractul de muncă al lui Alfred Bulai, la opt zile de la apariția acuzațiilor de hărțuire sexuală, „cu gândul la victimele știute și neștiute”

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

Rafi22   •   06.08.2024, 21:00

Asa se intampla cand colegii pradatorilor sexuali nu iau atitudine! Credeti ca colegii lor nu stiau ce apucaturi au aceste animale ?

Fara   •   06.08.2024, 15:27

Pe româneşte cei doi Pieleanu si Pricopie e cu neveste angajate/pensie specială la Curtea de conturi şi nu poţi să pui să se încaiere două speciale.

Fara   •   06.08.2024, 15:22

Soata lu Pieleanu pensie si salariu la curtea de conturi e colega de serviciu cu soata lu tov Pricopie deci concluzia este cum sa desparti doua speciale

JohnCreanga   •   06.08.2024, 15:07

Cum sa dai un om afara fara cercetare prealabila, fara sa-i dai dreptul la aparare. Si uite asa se fac acesti indivizi (pricopie) ca fac dreptate. bulai va da mai mult ca sigur in judecata si va castiga. Nici nu ii trebuie avocat ca va castiga sigur. Asta este forma de acoperire a mizeriilor universitare. Vinovat de toata porcaria asta este clar, acest individ pricopie care sub obladuita-i conducere se petrec astfel de fapte. Astia-s rect(ori) la al XIV Congres (mandat).

cataliin72   •   06.08.2024, 15:04

Bulai s-a pensionat de acum 8 zile si astia acum îi desface contractul de munca.Oricum eu astept rezutatele anchetei oficiale si nu-s ca trolul Nasty1 care a si dat sentința exact ca Roland Freisler candva...daca nu stie cine a fost Roland Freisler sa foloseasca google..

prodanka   •   06.08.2024, 14:17

Ce zice soția? Dar nătăleții ăia de români, probabil toți votanți AUR acum, dar cu un deceniu în urmă sorbitori ai cuvintelor cuplului pe posturi ca lumea tv :)? Din Cațavencu 2012: https://academiacatavencu.com/monden/o-intrebare-pentru-ana-bulai-bruce-lee-il-bate-pe-van-damme/ Radu Uszkai vrea s-o întrebe pe Ana Bulai, dacă ar întâlni-o: "Bruce Lee îl bate pe Van Damme?" (se uită prea ușor de Chuck Norris) De ce m-am luat de doamna, ea însăși poate o abuzată?! E sociologia în România abuzivă sau e România de sociologie? E despre bărbati "albi", ajunși în "raporturi" de putere sau despre românce ca mioarele la tăiere?

nasty1   •   06.08.2024, 13:52

1. Probabil Bulai va castiga in justitia corupta dreptul de a preda acolo si se va intoarce la SNSPA mai "curat" si mai "uscat". 2. Despre celalalt pradator sexual (mai periculos decat Bulai), Marius Pieleanu, nu spune nimic Pricopie?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close