În filmarea de aproape trei minute, o persoană lovește telefonul cu care o femeie înregistrează scenele. ”Sună poliția”, țipă femeia, care continuă să filmeze.

Un alt individ, identificat drept controlor, lovește cu pumnul un bărbat, apoi spune că cel agresat are un cuțit. „Nu e adevărat, minți, e cuțitul tău, tu l-ai aruncat pe jos!”, afirmă, însă, cea care a filmat scenele.

Urmează, din nou, lovituri asupra bărbatului, care reușește să fugă, la un moment dat, din stația de tramvai.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

„La data de 18 mai, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Șagului din municipiu ar fi izbucnit un conflict între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că doi angajați ai unei societăți de transport public in comun din municipiu ar fi agresat alți doi călători. Persoanele au fost conduse la sediul secției de poliție pentru audieri”, a explicat IPJ Timiș.

Potrivit Vocea Timișului, cele două persoane agresate ar fi fost prinse fără bilet de călătorie valabil.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, în care se fac cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, a mai transmis Poliția Timiș.

STP Timișoara: „Nu tolerăm un astfel de comportament”

Cosmin Bradu, purtător de cuvânt la Societatea de Transport Public Timișoara, a declarat, pentru Libertatea, că cei doi controlori au fost sancționați de Comisia de Cercetare Disciplinară: ”Unei persoane i-a fost desfăcut contractul de muncă, cealaltă a fost mutată pe un post fix, de pază”.

Indiferent dacă au sau nu au bilet călătorii, nu tolerăm un astfel de comportament din partea angajaților noștri, mai ales că ei sunt instruiți regulat în ceea ce privește procedurile.

Cosmin Brașu, STP Timișoara:

Urmărește-ne pe Google News