Și asta, pentru că mai multe persoane au observat modul strategic în care jurnaliștii de la Time au plasat imaginea lui Donald Trump sub numele revistei. Internauții sunt de părere că nu întâmplător capul lui Trump este fix sub litera „M”, ceea ce îl face să pară că are coarne de diavol. Mai mult, unii l-au comparat pe Trump cu Hitler, precizând că în aceeași ipostază a apărut și Adolf Hitler pe coperta „Time”,  din anii ’40, când și liderul nazist a fost declarat „personalitatea anului”.

Donald Trump a fost desemnat „omul anului 2016” după ce a reușit o victorie suprinză în cadrul alegerilor prezidențiale din SUA, în fața lui Hillary Clinton. La scurt timp după ce revista Time a făcut anunțul, Donald Trump a declarat, la NBC Today, că „este o mare onoare” și că acest titlu „înseamnă mult pentru el”,  transmite BBC

Referendumul din Moldova trece la limită: dar anunță ceva profund defect

Recomandări
Referendumul din Moldova trece la limită: dar anunță ceva profund defect


::placeholdeR–>

Time atrage atenţia asupra modului în care Donald Trump a marcat deja spaţiul politic din Statele Unite. Acesta a lansat o revoluţie politică complet americană şi conturată de ecouri populiste din istorie, de la Andrew Jackson la Joe McCarthy şi Charles Coughlin.

Hillary Clinton s-a aflat și ea pe lista scurtă cu nominalizați

De asemenea, jurnaliştii susţin că atacul lansat de miliardarul republican asupra adevărului şi logicii nu i-a subminat poziţia şi doar i-a întărit imaginea.

Lista scurtă cu nominalizați la titlul „omul anului 2016” i-a inclus și pe Hillary Clinton, dar și pe președintele rus, Vladimir Putin. Totodată, o nominalizare suprinză a fost cea a fostului lider al formaţiunii politice UKIP, Nigel Farage, cel care a contribuit decisiv la victoria taberei pro-Brexit în referendumul prin care Marea Britanie.

Printre ceilalţi nominalizaţi s-au mai numărat gimnasta americană Simone Biles, care a câştigat cinci medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, savanţii ruşi care creat CRISPR – o tehnologie revoluţionară de editare a ADN-ului, preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, locuitorii din Flint – un oraş din statul american Michigan, aflat în stare de urgenţă sanitară din cauza poluării cu plumb a pânzei freatice, prim-ministrul indian Narendra Modi şi antreprenorul american Mark Zuckerberg, cofondatorul şi CEO-ul Facebook.

 

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News