ISU Prahova a intervenit, vineri seară, pentru salvarea mai multor copii care s-au electrocutat, în zona staţiei C.F. Ghigiu.

„Ajunşi la locului intervenţiei, salvatorii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 4 persoane minore.  În urma evaluării medicale doi dintre minori prezentau arsuri de gr. II şi III, iar ceilalţi doi nu prezentau leziuni vizibile”, a transmis ISU Prahova, relatează News.ro.

Victimele sunt un băiat de 13 ani, cu arsuri de gr. II şi III, pe aproximativ 80% din suprafaţa corporală şi un băiat de 12 ani, cu arsuri de gr. II, pe 5% din suprafaţa corporală (membru superior stâng).

Ambele victime au fost transportate la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că patru copii s-ar fi jucat în apropierea unui vagon aflat sub linie electrificată, iar unul dintre aceştia s-ar fi urcat pe tren, fiind electrocutat.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, anunţă IPJ Prahova.

Urmărește-ne pe Google News