Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui a intervenit în cazul celor trei copii ai femeii de 30 de ani, din localitatea Fâstâci, arestată în urmă cu o săptămână pentru infracțiuni la viața sexuală.

Cei trei frați, de 11, 13 și 14 ani, au fost preluați și securizați în sistemul de protecție a copilului, după ce s-a constatat că micuții sunt într-o situație de risc. Și asta în condițiile în care și tatăl lor se află în spatele gratiilor pentru alte infracțiuni comise.

”În urma sesizării făcute de poliție, minorii au fost preluați și securizați în sistemul de protecție a copilului până la clarificarea situației în cazul lor. Situația era una de risc pentru că ei au rămas fără vreun reprezentant legal. Se va evalua întreaga familie a micuților pentru a se stabili dacă sunt resurse în vederea creșterii și îngrijirii în cadrul familiei extinse”, a declarat pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Dacă băiatul de 14 ani a fost încredințat unei rude, cele două fete de 11 și 13 ani se află într-un centru rezidențial al DGASPC Vaslui.

Mama celor trei copii a fost arestată de Judecătoria Vaslui în urma anchetei desfășurate de către polițiști sub coordonarea unui procuror. Organele de cercetare penală au stabilit că tânăra de 30 de ani nu avea niciun fel de inhibiții și întreținea relații sexuale cu diverși bărbați în locuință în prezența copiilor săi. O rudă de-a femeii a fost cea care a sesizat Poliția în acest caz.

Citește și: EXCLUSIV / Cocaină și canabis pentru vedete și oameni de televiziune! Oreste și Raluca Bădulescu, printre martori

Urmărește-ne pe Google News