„Ahmat, Eli și Adam s-au apropiat de pozițiile inamicului, în prima linie, și au asigurat focul de susținere pentru luptătorii care înaintau”, a declarat Kadîrov , pe canalul său Telegram. 

Kadîrov distribuite o filmare în care copiii apar într-o zonă împădurită. În jur de aud focuri de armă. Unul dintre copii are un lansator de grenade pe umăr.

Ahmat are 16 ani, Eli a împlinit 15, iar mezinul, Adam, a făcut 14 ani. Ramzan Kadîrov are trei soții și este tatăl a 12 copii, șase fete și șase băieți, doi dintre aceștia fiind înfiați.

Încă din 3 octombrie, liderul cecen anunța că își va trimite copiii minori în prima linie în Ucraina: „A sosit momentul să fie implicați într-o luptă adevărată și salut această dorință a lor”.

Tot pe Telegram, Kadîrov a anunțat că și Aișat, 22 de ani, fiica sa cea mare, ministrul culturii din Cecenia, a fost în Mariupol, „cu o misiune umanitară”. Aișat a fost păzită ca șefii de stat de agenții de securitate, mașina ei făcând parte dintr-o coloană impresionantă de mașini de lux pline cu gărzi de corp.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina

Foto: captură video

Urmărește-ne pe Google News