Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, în ultima noapte a croazierei, când nava se îndrepta spre Galveston, Texas, după un voiaj de șapte zile în Caraibe. Martorii spun că băiatul se juca cu un grup de copii înainte de a cădea peste balustrada cabinei.

Personalul de la Royal Caribbean a încercat să-l resusciteze pe băiat, dar acesta a murit din cauza rănilor grave, înainte ca nava să ajungă în Texas.

Prietenii copilului au spus că acesta era la bord împreună cu familia sa, inclusiv cu cele două surori, pentru a sărbători o aniversare, fără a preciza a cui. Royal Caribbean a confirmat că a avut loc un deces la bord și că personalul este în contact cu familia, dar a refuzat să ofere mai multe informații.

Al doilea incident de acest fel

În 2019, un adolescent de 16 ani a căzut și a murit pe Harmony of the Seas, în timp ce încerca să se cațere în balconul cabinei sale, după ce a rămas încuiat pe dinafară.

Harmony of the Seas este deținut și operat de Royal Caribbean International, una dintre cele mai mari și cunoscute companii de croaziere din lume. A fost lansat oficial la apă în mai 2016, după aproximativ doi ani de construcție și testare și este cunoscut pentru dimensiunile sale impresionante.

Lungimea vasului este de peste 350 de metri, adică mai mult de 3 terenuri de fotbal, lățimea de peste 60 de metri și o greutate de aproximativ 220.000 de tone.

Nava oferă facilități de lux pasagerilor, care în general provin din categoria celor bogați.

Urmărește-ne pe Google News