Copilul de 12 luni ar fi suferit mai multe leziuni corporale și a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„În după-amiaza zilei de 2 octombrie, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor de 12 ani ar fi suferit leziuni, în timp ce se afla pe un teren de sport din cartierul Micești.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, iar din primele date a rezultat că minorul ar fi fost prins sub un panou de baschet, în condiții care vor fi stabilite în cadrul cercetărilor.

Minorul a fost transportat, conștient, la spital, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Alba.

Complexul sportiv a fost inaugurat în luna mai

Complexul sportiv unde s-a produs accidentul a fost inaugurat de Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, pe data de 8 mai 2024.

Baza face parte din cele 400 construite de Compania Națională de Investiții și în care s-au investit 1,5 milioane de euro. Baza din Micești este dotată cu teren pentru fotbal, teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, vestiare, parcare, alei pietonale și spații verzi.

Primarul din Alba Iulia dă vina pe hoți

Gabriel Pleşa, primarul municipiului Alba Iulia, îi scoate vinovați pe hoți de cele întâmplate și speră ca minorul să fie externat cât mai repede. Edilul promite inclusiv o anchetă.

„Se pare că minorii au intrat printr-un gard rupt. Cineva a dat contragreutățile jos de pe coșul de baschet. Vom face o anchetă internă, categoric! Principalul este să fie bine copilul”, a spus Gabriel Pleșa, conform ziarulunirea.ro.

Urmărește-ne pe Google News