UPDATE – Ora 19.40: Din nefericire, fetița de 2 ani – aflat în stop cardio-respirator în urma accidentului rutier – nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de medicii sosiți la fața locului, aceștia declarând decesul copilului.



Accidentul s-a petrecut pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Piteşti, la kilometrul 164, în zona localităţii Milcoiu, în timpul unei depășiri neregulamentare, când unul dintre cele două autoturisme implicate în accident a pătruns pe contrasens, relatează Agerpres.

La această oră, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete, echipajele medicale ajunse la locul accidentului încearcă de aproape o oră resuscitarea fetiței de doi ani.

Surse medicale au precizat că în accident a fost rănit un alt copil de 7 ani, care a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Județean din Craiova.

„Un autoturism care se deplasa pe sensul de mers Piteşti – Râmnicu Vâlcea, condus de un bărbat de 32 de ani, din Orăştie (judeţul Hunedoara), pe fondul unei depăşiri neregulamentare a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani, din Chiajna (Ilfov)”, a precizat Sandra Dăscălete.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, la intervenţie participă patru ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere de la ISU.

FOTO – gds.ro

Citește și: REPORTAJ-ANCHETĂ/ Nicușor Cucu din Vaslui, ”aspirator” de copile, din nepăsarea unor polițiști? (VIDEO&FOTO)

Urmărește-ne pe Google News