„Poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi, miercuri, de către o persoană cu privire la faptul că în scara blocului se află un copil de aproximativ 1-2 ani. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a preluat copilul şi l-a predat Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Adjud”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Cătălina Murariu, pentru Agerpres.

Potrivit sursei citate, copilul, care era conştient şi nu prezenta urme de violenţă, a fost transportat la spitalul din Adjud, în vederea stabilirii stării de sănătate a acestuia.

În prezent, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea identităţii copilului şi a părinţilor acestuia.

Anul trecut, în decembrie, un copilaș flămând și desculț a fost abandonat de mamă în Spitalul din Satu Mare. Află ce a făcut tânăra de 19 ani în tot acest timp!


Citește și… Ce s-a întâmplat cu cei cinci copii abandonaţi, anul trecut, în Maternitatea din Brăila

Cine este femeia care și-a abandonat cei doi copii în fața Spitalului Județean din Alexandria. Frații au fost preluați de Protecția Copilului

COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!


 

Urmărește-ne pe Google News