UPDATE – ora 16.30: Un bărbat, care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual al fetiţei de zece ani din Galaţi, a fost depistat în municipiul Brăila, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, Gabriela Costin, citată de Agerpres.

Potrivit acesteia, suspectul va fi condus la sediul IPJ Galaţi pentru a fi audiat.


Copila mergea pe strada Brăilei, din municipiul Galați, când a fost abordată de necunoscutul care a dus-o în scara unui bloc, unde a agresat-o sexual.

Imagini cu acesta alături de copilă au apărut pe camerele de supraveghere din oraș. Astfel, agresorul are 35 – 40 ani, constituție solidă și ten măsliniu. Era îmbrăcat cu o geacă din material textile de culoare gri, pantaloni, de asemenea din material textil, de culoare maro, iar pe cap purta un fes negru.

În prezent, polițiștii încearcă să stea de vorbă cu copila agresată pentru a afla date suplimentare, însă aceasta are nevoie de psiholog și va fi examinată medico-legal pentru a se stabili dacă fata a fost violată sau agresată sexual. Sesizarea la Poliție a fost făcută de către părinții micuței.

Polițiștii solicită persoanelor care pot da informaţii pentru identificarea bărbatului să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Marți după-amiază, a fost depistat, în municipiul Brăila, un bărbat care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual și care va fi dus la sediul IPJ Galați pentru a fi audiat.


Citește și: Estul trage tare să ajungă Vestul! Premieră într-un oraș din România: Suceava trece la taxiuri electrice | FOTO


Urmărește-ne pe Google News