Tânăra a participat la un concurs pe site-ul televiziunii, la care trebuia să răspundă la o serie de întrebări despre emisiunea “Inelul cu diamant”. Premiul era o cină cu bogătaşul italian. Ajunsă în marea finală a concursului emisiunii (produsă de Mamitzu Production pentru Euforia Tv), Corina a fost văzută în fotografii de Raffaele, care, spun sursele noastre, s-a “aprins” imediat, impresionat de frumuseţea moldovencei.

Peninsularul a insistat ca ea să fie aleasa pentru cina respectivă. Cu toate acestea, diferenţele din programul celor doi au făcut ca acea cina să nu aibă încă loc, afacerile lui Raffaele forţându-l să fie multă vreme plecat din România.

Corina a devenit celebră odată cu apariţia în presă a poveştii de iubire cu doctorul Iulian Carp (32 de ani), directorul de îngrijiri de la Spitalul CFR din Iaşi. Acesta, un bărbat cu o căsnicie de zece ani, şi-a uimit colegii şi prietenii când a anunţat că divorţează pentru că i-a „picat cu tronc” o elevă de 18 ani, Corina Bacalum.

Vrea să fie vedetă

“Corina visează de mult timp să ajungă vedetă. Ea are toate calităţile pentru a semna un contract serios cu un post de televiziune”, a mărturisit un coleg al Corinei.

Urmărește-ne pe Google News