Gigi Becali, Ancuţa Cârcu, Cozmin Guşă, Victor Piţurcă, Ana Birchall, Codrin Ştefănescu, Ion Cristoiu, Horia Georgescu, Daniela Tobă de la STS, Ticu Dumitrescu, Ana Blandiana, Ioan Talpeş sunt câţiva dintre cei care l-au chemat în faţa instanţei pe Vadim pentru jigniri şi calomnii ce le-au fost aduse de-a lungul vremii.
De fiecare dată instanţa l-a sancţionat cu importante sume de bani, aşa că Tribunul adunase din procese datorii de 45.000 de euro şi 115.100 lei. Unele dintre datorii ajunseseră deja pe masa executorilor judecătoreşti, iar Vadim risca să piardă chiar şi ziarele.
Scandalul cu deputata Ana Birchall a fost sancţionat de instanţă cu suma de 40.000 de euro în sentinţă definitivă, iar femeia a declanşat în primăvara acestui an procedura de executare silită chiar dacă Vadim nu avea bunuri pe numele lui.
A pierdut proces după proces
Codrin Ştefănescu, ex-membru PRM, a fost şi el ţinta atacurilor lui Corneliu Vadim Tudor în urmă cu doar câţiva ani. Imediat au început procesele, trei la număr, care s-au lungit până de curând, când Codrin Ştefănescu a obţinut sentinţă favorabilă şi daune în valoare de 25.100 lei, pentru care a declanşat executarea.
Conflictul cu politicianul Cozmin Guşă s-a finalizat cu mai multe procese de calomnie în urma cărora Vadim trebuia să-i plătească 50.000 de lei şi 20.000 de lei. Cozmin Guşă a făcut şi el apel la executorii judecătoreşti.
Victor Piţurcă a fost altă vedetă-ţintă pentru Vadim, care scria despre el în ziarul pe care-l patrona: “Urât ca dracul, negru şi la faţă, şi la inimă, acest puradel nelegiuit al mahalalelor ţigăneşti”. Pentru cuvintele de ocară, antrenorul i-a cerut în instanţă un milion de euro, dar a obţinut doar 10.000 de lei şi, nemulţumit, a continuat seria proceselor, cei doi având termen chiar luna aceasta.
Avea şi el de încasat
Horia Georgescu, fostul şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, a obţinut în instanţă în urma scandalurilor cu Vadim daune morale de 5.000 de euro, iar Ion Cristoiu, 5.000 de lei, deşi solicitase 50.000 de lei.
Vadim avea şi el de recuperat 20.000 de lei dintr-un proces de furt intelectual de la maneliştii Gabi de la Oradea şi Adi de la Vâlcea care lansaseră o piesă pe versurile lui, fără acord.VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Urmărește-ne pe Google News