Acolo a fost mai bine, deoarece micuţul a început să se ridice. Am continuat tratamentul doi ani şi am primit o recomandare pentru o clinică din Ucraina. Am fost acolo în urmă cu câteva luni, iar tratamentul l-a ajutat foarte mult pe Cosmin – se ridică, mănâncă singur, nu mai este spastic. În prezent, el are 4 ani şi jumătate şi, din păcate, nu am mai putut continua acest tratament în Ucraina, din lipsa banilor. Am pierdut programările şi sunt disperată.

Acum avem o nouă programare în Ucraina, în decembrie, pentru care ne trebuie 3.500 de euro şi nu mai ştim de unde să mai luăm bani. Viaţa nu a fost aşa cum ne-am dorit- o, eu cu băieţelul în centrele de recuperare, iar soţul acasă, cu fetiţa noastră de numai 9 ani. Dar sperăm ca bunul Dumnezeu să aibă grijă şi de noi, iar persoanele cu suflet mare să ne ajute să îl vindecăm pe Cosmin. Ca orice copil, şi el merită să se bucure de viaţă. Vă mulţumim mult!”

Haida Cioşcu, Constanţa

Conturi:

RO96 RZBR 0000 0600 0990 5469 (lei)

RO45 RZBR 0000 0600 0840 7931 (euro), conturi deschise la sucursala Raiffesen Bank, agenţia Mercur, Constanţa, pe numele Cioşcu Haida.

Cititorii care doresc să ajute sau care vor să afle mai multe amănunte despre cazurile prezentate astăzi ne pot contacta la redacţie, la numărul de telefon 021. 203.08.49

Urmărește-ne pe Google News