Cosmin Sandu este unul dintre fiii autointitulatei ghicitoare Sultana şi al lui Zamfir Sandu, unul dintre capii lumii interlope din Ploieşti, potrivit news.ro.

„În fapt, în perioada decembrie 2023- septembrie 2024, doi dintre bănuiţi ar fi oferit bani cu dobândă mai multor persoane din municipiul Ploieşti, fără a fi autorizaţi în acest sens, ajutaţi fiind de alte două persoane, fiind creat astfel un prejudiciu de aproximativ 30.000 de euro. De asemenea, unul dintre bănuiţi ar fi condus, în cursul anului 2024, un autoturism pe drumurile publice din municipiul Ploieşti, având dreptul de a conduce suspendat. Totodată, o altă persoană implicată ar fi comis infracţiuni de înşelăciune prin modul de operare ghicitul”, a transmis Poliția Prahova.

Cei bănuiţi de camătă sunt Cosmin Sandu, fiul cunoscutului interlop ploieştean Austrianu, şi concubina acestuia, a notat Agerpres.

Faţă de trei femei, de 23, 34 şi 47 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior fiind înlocuită această măsură cu aceea a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cosmin Sandu a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchet cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Familia lui Zamfir Sandu este cunoscută în Ploieşti pentru numeroasele dosare penale deschise pe numele membrilor acesteia. În urmă cu câţiva ani, surse judiciare susţineau că pe numele membrilor familiei Sandu erau deschise peste o sută de dosare penale pentru diverse infracţiuni. Interlopul a devenit cunoscut în Ploieşti şi pentru că un fost judecător, fost şef al secţiei penale din cadrul Tribunalul Prahova, a fost cercetat pentru corupţie şi exclus din magistratură, fiind acuzat că îl proteja pe Sandu şi pe membrii familiei acestuia.

Urmărește-ne pe Google News